سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرباز ولایت

نظر

 

در آستانه سال جدید شمسی نه فقط مقاومت ، بلکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سکان دار جریان انقلاب اسلامی در آستانه رویارویی با اسرائیل به عنوان دشمن شماره یک خود ، آن هم در پشت مرز سرزمین‌های اشغالی است...

گزاره اول

پایگاه خبری انصارحزب الله: «قطعا راهبرد آمریکا ، عربستان ، ترکیه، قطر و کشورهای اروپایی برای سرنگونی بشار اسد با شکست مواجه شده است و این شکست، شکست راهبردی برای جبهه غربی، عربی و صهیونیستی است و یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است. قدرت نفوذ ایران از محور ایران ، عراق و سوریه تا مدیترانه رسیده و این سومین بار است که قدرت نفوذ ایران تا مدیترانه گسترده شده است. خط دفاعی ما دیگر شلمچه نیست، مرز دفاعی ما جنوب لبنان با اسراییل است و عمق دفاع استراتژیک ما تا کنار مدیترانه و بالای سر اسراییل رسیده است. نگرانی غربی‌ها از توسعه نفوذ قدرت ایران ازخلیج فارس تا مدیترانه است.»

این گزاره ، بخش پایانی سخنان سرلشکر «سید یحیی رحیم‌صفوی» دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا است که روز 12 اردیبهشت1393 در مراسمی ‏ بمناسبت سالگرد ‏آغاز عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر ‏در محل سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان بیان شده بود.

گزاره دوم و یک برداشت ساده

اما نیمه شب چهارشنبه 21 خرداد 1393 شماری از نیروهای «داعش» که تعداد آنها تقریبا2000 نفر برآورده می شد ، به سه بخش تقسیم شدند ،750 نفر از آنان وظیفه حمله به «تکریت» و1500 نفر دیگر هجوم به دو شهر «الدور» و «سامرا» را در دستورکار خود قرار دادند.همچنین گروه کوچکی به رهبری «علی سلمان الدلیمی» (ابورعد) مناطق «الرشرقاط» ، «بیجی» و «صینیه» را مورد یورش قرار دادند.

به موازات «داعش» ، گروه دیگری با نام «جیش الاسلامی» نیز وارد عمل شد و شهر «الضلوعیه» را بدون درگیری ، تصرف کرد و اجازه ورود به نیروهای داعش به این شهر را نیز نداد. همچنین دو شهر «یثرب» و «عزیز» نیز توسط یک گروه دیگر به نام «انصار السنه» تصرف شد.

مناطق «علم» ، «الحجاج» و «البوعجیل» نیز به تصرف حدود 3000 هزار نفر از عشایر وابسته به شیخ «ابومنار العلمی» در آمد. شهرهای منطقه «الاسحاقی» و «بلد» نیز سهم گروههای «جیش المجاهدین» و «جیش نقشبندیه» شد که وابسته به حزب بعث و تحت فرماندهی «عزت الدوری» معاون صدام معدوم قرار داشتند. این درحالی است که اشغال شهر موصل در کنار مناطق «الوحده» ، «السکر» و «البلدیات» توسط داعش به امیری «عبدالله یوسف» معروف به «ابوبکر الخاتونی» اشغال شد. اما از دیگر سو شهر «جلولاء» (65 کیلومتری بغداد) در استان شرقی «دیاله» عراق نیز به کنترل شورشیان در آمد که در فاصله کمی از مرز ایران قرار داشت.

بنابراین ساده ترین برداشت از گزاره دوم ، این مسئله است که در مدت کمتر از40 روز مرز دفاعی جمهوری اسلامی ایران از جنوب لبنان به «جلولاء» در عراق و عمق دفاع استراتژیک ما از کنار مدیترانه و بالای سر اسرائیل به خط مرزی استان «دیاله» در عراق با جمهوری اسلامی ایران منتقل شد.

زوایای دیگر

به نظر می رسد حالا باید به بررسی این مسئله پرداخت که آیا «برداشت ساده» پیشین از ترتیبات رخدادهای حدفاصل 12 اردیبهشت تا 21 خرداد سال 1393 صحیح است یا زوایای دیگری از واقعیت وجود دارد که می تواند مبنای تولید برداشت ها و تحلیل‌های عمیق و راهبردی باشد؟

یالثارات در شماره771 که روز21 آبان 1393 منتشر شده بود بر اساس رصد میدانی عملکرد معارضین سوری (به غیر از داعش) ، صحنه ای ترسیم کرده بود که براساس آن ، این نیروها پس از آغاز حملات هوایی نیروهای ائتلاف ، تا پایان ماه مهر ، با اجرای 8 عملیات در2 محور «قنیطره» ، «غوطه شرقی» ، این مناطق را در جبهه جنوبی دمشق به تصرف خود درآورده و در حال فشار برای ورود به پایتخت سوریه از منطقه «الکسوه» در دروازه جنوبی این شهر بودند. اما پس از گذشت 4 ماه و از روز 19 بهمن1393 لشکر نهم ارتش سوریه به همراه تیپ 121 این ارتش ، با 50 دستگاه تانک «تی – 72 » وارد جبهه جنوب شدند.

منابع اطلاعاتی اسرائیل مدعی هستند این واحدها از سوی4000 نیروی حزب الله و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران همراهی می شدند و نام عملیات «علی الله دادی برای شهدای قنیطره» بود. همچنین دیده بان حقوق بشر سوریه تعداد نیروهای ارتشی این کشور در این عملیات را 1000 نفر ارزیابی کرده بود که در مجموع 5000 نیروی عملیاتی را تشکیل می دادند. البته منابع خبری مرتبط با حزب الله لبنان ، بدون اشاره به تعداد نیروهای مشارکت کننده در این عملیات ، این تعداد را شامل نیروهای دفاع ملی سوری ، حزب الله لبنان ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ارتش سوریه و تیپ فاطمیون (مجاهدان افغان) اعلام کرده بودند.

از دیگر سو منابع اطلاعاتی اسرائیل در حالی هدف نهایی این عملیات را استقرار در منطقه مرکزی و جنوبی جولان اعلام کرده بودند که این عملیات اولین هجوم گسترده زمینی مقاومت محسوب می شد که رسانه ها به وضوح از آن با عنوان یک عملیات مشترک از سوی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی – حزب الله لبنان و ارتش سوریه یاد کردند که البته هیچ گاه از سوی این نهادها تکذیب نشد.

بر این اساس ، عملیات هجومی گسترده مقاومت در ساعات اولیه ، ارتباط جنوب قنیطره با غرب درعا را قطع کرد و به آزادی مناطق «الهباریة» ، «تل مرعی» ، «الطیحة» ، «الدناحی» ، انجامید و با بمباران شدید «تل الحارة» ، و «الحارة» توسط نیروی هوایی سوریه ادامه یافت.

در حالی عملیات مشترک نیروهای مقاومت به طور مستقیم از سوی «مصطفی بدرالدین» از حزب الله و قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسدران ، هدایت می شد که آنان ، پس از سیطره بر «دیرالعدس» به پیشروی در مثلّث «درعا ـــ القنیطرة ـــ ریف دمشق الغربی» ادامه دادند و بر تپه هایی راهبردی که بین جولان و جاده قدیم درعا امتداد دارد تسلط یافتند و راه حمله به «تل الحارة» در40 کیلومتری جنوب دمشق و نزدیک قنیطره را باز کردند و بدین ترتیب بر دو محور دمشق – قنیطره و دمشق – درعا تسلط یافتند.

چهره به چهره با فرماندهان سپاه در جولان

اما منابع امنیتی اسرائیل ضمن انتشار اطلاعات تکمیلی به نکات قابل تاملی به این شرح اشاره کردند:« اهداف سپاه پاسداران در عملیات «علی الله دادی برای شهدای قنیطره» چیزی فراتر از باز پس گیری جبهه جنوبی و قصد آنان در واقع تثبیت موقعیت حزب الله در جولان است. ما در مرزهای شمال شرقی اسرائیل برای اولین بار با آنان چهره به چهره شدیم. تعداد زیادی از فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران در قنیطره و رودرروی اسرائیل قرار دارند.

از همه مهم تر این است که سرلشکر سلیمانی فرماندهان را موظف به تصرف دهها کیلومتر مربع از کوههای «تل الحاره» نموده که یک پایگاه با تجهیزات پیشرفته جاسوسی روسیه در آن قرار دارد و به بزرگترین مرکز اطلاعاتی سپاه پاسداران در خاورمیانه متصل می شود و آنان را قادر به رصد تحرکات نظامی اسرائیل در جایی می کند که دقیقا پهلو به پهلوی ما هستند. «تل الحاره» با3500 پا ارتفاع بلند ترین نقطه جولان محسوب می‌شود که سپاه را مشرف به عملکرد ارتش اسرائیل در این منطقه می‌کند.»

اما این منابع امنیتی از مشاهده یک پدیده بدیع دیگر در جولان نیز خبر می دهند: «ما در خلال اجرای عملیات «علی الله دادی برای شهدای قنیطره برای اولین بار حدود2000 نیروی افغانی و پاکستانی را در جولان مشاهده کردیم که توسط سپاه پاسدارن فرماندهی می‌شدند و در ستون های مشترک با نیروهای حزب الله در این منطقه جابجا می شدند. این دو گروه که متشکل از هزاره های افغان و شیعیان پاکستانی بودند در قالب دو تیپ «فاطمیون» و «زینبیون» سازماندهی شده اند.»

همین منابع روز30 بهمن از انتقال سریع هزاران نیروی افغانی و پاکستانی از فرودگاههای تهران و بغداد به لاذقیه در سوریه برای ورود به جبهه حلب خبر داده و اعلام کرده بودند سپاه توانایی انتقال سریع این نیروها در مقیاس وسیع به جبهه جولان را نیز دارد.

وضعیت عراق

اما در عراق نیز وضعیت مشابهی از نظر تشکیل ساختارهای جدید نیروهای شیعه وفادار به جریان انقلاب اسلامی در جریان است. ساختاری که داعش را به شکل تدریجی از «جلولاء» ، «سعدیه» ، «العظیم»، و «سلیمان بیک» در استان دیالی و کمربند دفاعی بغداد به عقب راند.

این عقبگرد در شمال پایتخت عراق در «بیجی» و در جنوب غربی بغداد در «جرف الصخر» بسیار محسوس بود و داعش را تا بیابان های شمال فلوجه به عقب فرستاد. داعش همچنین در جبهه شمال عراق از سینجار و شهرهای اطراف آن به عقب رانده شد. و از روز جمعه 8 اسفند 1393 نیز حدود30 هزار نیروی عراقی متشکل از ارتش، پلیس ، عشایر سنی عراق و «حشد الشعبی»، عملیات پاکسازی شهر تکریت از داعش و عناصر بعثی را با نام «لبیک یا رسول الله» آغاز کردند. نیروهای شیعه ای که در قالب «حشد الشعبی» به این عملیات اعزام شدند شامل گردانهای شیعه «عصائب اهل الحق» ، «حزب الله» ، «امام علی» ، «سیدالشهداء» ، «گروهانهای خراسانی» و «سازمان بدر» بودند که سرلشکر قاسم سلیمانی نیز آنان را در این عملیات همراهی می کرد.

برداشت‌های جدید

ما در این گزارش از ورود به مسئله یمن که خود یک موضوع مستقل بوده و حوزه جغرافیایی آن شبه جزیره عربستان است پرهیز می کنیم. و در ادامه به تدوین روندهای موجود خواهیم پرداخت:

1- واقعیت اینجاست که طی 9 ماه گذشته اسرائیل بواسطه تسلط نسبی داعش بر مناطق مرکزی سوریه و استانهای سنی نشین تا حدودی فضای تنفس بیشتری پیدا کرد. البته این فضا بواسطه درگیر شدن جمهوری اسلامی ایران و حزب الله در جبهه های سوریه و عراق حاصل شد. این وضعیت تاجایی پیش رفت که اسرائیل با خروج نیروهای عراقی از جبهه جنوب آرایش تهاجمی اتخاذ کرد که حمله به کاروانهای سلاح و فرماندهان حزب الله و سپاه پاسداران در دیماس و قنیطره بخشی از آن بود.

2- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سرعت عمل بالا به کادر سازی از نیروهای جایگزین برای شیعیان عراق پرداخت و با اعزام شیعیان پاکسانی و افغان به جبهه سوریه ، مجددا موازنه را به نفع خود تغییر داد و اکنون در حال ایجاد آرایش تهاجمی است. در واقع باید گفت طی یک سال نفس‌گیر ، شرایط چنان تغییر کرد و تهدید چنان تبدیل به فرصت شد ، که اکنون جمهوری اسلامی ایران نه با نیروهای حزب الله لبنان در همسایگی فلسطین اشغالی، بلکه با تجمیع سپاهی از شیعیان افغان و پاکستانی بی پرده به مصاف خصم شماره یک خود رفته است.

3- اما یک نکته مهم پس از این ترتیبات ظهور مرحله ای است که دیگر کسی شاهد انکار حضور سپاه پاسداران و نیروهای سازماندهی شده توسط این نهاد در ورای مرزهای جمهوری اسلامی و به خصوص پشت مرزهای سرزمین های اشغالی نیست.

شواهدی از لابه‌لای کلام دشمن شماره یک

بنابراین به نظر می رسد ما باید از برداشت سطحی ابتدایی در این گزارش عبور نمائیم. همچنین به نظر می رسد واقعیت به ما نشان می دهد که علی رغم تغییرات اولیه در ابتدای سال 93 اکنون و در آستانه سال جدید شمسی نه فقط مقاومت ، بلکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سکان دار جریان انقلاب اسلامی در آستانه رویارویی با اسرائیل به عنوان دشمن شماره یک خود ، آن هم در پشت مرز سرزمین‌های اشغالی است. ما در ادامه بخشی واقعی و بدون روتوش و اصلاح از سخنان نتانیاهو در کنگره آمریکا را به عنوان شاهد اثبات ادعای خود برای مخاطبان یالثارات منتشر خواهیم کرد. هرچند ادبیات این سخنان به دلیل خروج از دهان دشمن شماره یک جمهوری اسلامی ایران و جریان انقلاب اسلامی ، گستاخانه است اما هراس نهفته در آن حکایت از خطر فزاینده‌ای است که اسرائیل را در آینده‌ای نزدیک با آن روبرو خواهد ساخت.

نخست وزیر رژیم غاصب در بخشی از سخنرانی حدودا یک ساعته در کنگره آمریکا می گوید: «درهمان سال (1979 – پیروزی انقلاب اسلامی) ، افراطیون برای ایران یک قانون اساسی جدید تدوین کردند. طی این قانون اساسی سپاه پاسداران نه تنها موظف به پاسداری از مرزهای ایران، بلکه مسئول ماموریت ایدئولوژیک جهاد نیز شد. بنیانگذار این رژیم ، آیت الله خمینی ، پیروان خود را تشویق و ترغیب کرد که انقلاب را به سراسر دنیا صادر کنند. و من اینجا در واشنگتن دیسی ایستاده‌ام و این تفاوتی چشمگیراست. سنگ بنای آمریکا نوید بخش زندگی ،آزادی و دستیابی به خوشبختی است. سنگ‌بنای تاسیس ایران وعده دهنده مرگ ، ظلم ، و جهادطلبی است. و با توجه به این که کشورها در سراسر خاورمیانه در آستانه فروپاشی هستند، ایران هم دقیقاً از این خلا استفاده می کند تا به این منظور خود برسد. آدم کشان ایران در غزه ، نوکران آن در لبنان، سپاه پاسداران آن در بلندی‌های جولان از سه طرف اسرائیل را در چنگال وحشت قرار داده اند. با پشتیبانی ایران ، اسد مردم سوریه را قتل عام می کند. با پشتیبانی ایران، نیروهای غیرنظامی شیعه در عراق مشغول به وحشی‌گری هستند. با پشتیبانی ایران ، حوثی‌ها در حال در دست گرفتن کنترل یمن هستند و تنگه های راهبردی در دهانه دریای سرخ را تهدید می‌کنند ، همچنین تنگه هرمز که دومین گلوگاه نفتی جهان را به ایران داده است. هفته گذشته ایران نزدیک تنگه هرمز‌، رزمایشی نظامی انجام داد و یک ماکت ناو هواپیمابر آمریکا را منهدم کرد. این اتفاق فقط یک هفته پیش رخ داد یعنی زمانی که با ایالات متحده در حال مذاکرات هسته ای بودند. اما متاسفانه طی 36سال گذشته ، حملات ایران علیه ایالات متحده اصلا حملات ماکتی نبوده است. و اهداف این حملات کاملا واقعی بوده است.»

بنابراین به نظر می رسد اگر قرار باشد سرلشکر صفوی در آستانه یک سالگی سخنرانی خود مجددا خطوط موجود را ترسیم کند واژه «تهاجم» را جایگزین «تدافع» خواهد کرد و چنین خواهد گفت: «مرز تهاجمی ما جنوب لبنان با اسراییل است و عمق دفاع استراتژیک ما تا کنار مدیترانه و بالای سر اسراییل رسیده است.»


منبع:هفته‌نامه یالثارات الحسین(ع)


نظر
 
تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های شیراز با صدور بیانیه‌ای اعتراض خود را به نامه هتاکانه علی مطهری به آیت‌الله ایمانی نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز اعلام کردند.

به گزارش تسنیم، متن این بیانیه به‌شرح زیر است:
جناب آقای علی مطهری
فرزند شهید آیت‌الله مرتضی مطهری
سلام علیکم

اخیراً مرقومه‌ای خطاب به نماینده مکرم مقام معظم رهبری در استان‌مان نوشته و با لحنی هتاکانه نسبت به نظرات ایشان موضع گرفته‌اید.

در نامه خود با قبح‌شکنی آشکار، توهین‌های فراوانی را نثار مخالفین خود و تهدید به اردوکشی خیابانی کرده‌اید.

در این نامه چنان خود را بالا گرفته‌اید که به خود اجازه داده‌اید به عالم بزرگ شهر شیراز و نماینده مقام معظم رهبری در استان گستاخانه نصیحت فرمایید و ایشان را به جمود و افراط متهم نمایید.

خوب است بدانید فرزند شهید مطهری بودن امتیاز ذاتی ندارد که به‌صرف فرزند پاره تن امام بودن‌شان خود را بالاتر از دیگران بدانید. چه‌بسیار آیت‌الله زادگانی که طریق ناصواب پیش گرفته و ره به سرمنزل مقصود نبردند.

شما که به هر طریق سعی دارید عقاید خود را به شهید مظلوم آیت‌الله مطهری منتسب کنید، بد نیست که بار دیگر آثار و خصوصاً نامه‌های آن شهید را با دقت مطالعه کنید تا هم ادب و نزاکت را از پدر خود آموخته و هم لحن نامه نگاشتن به یکی از بزرگان و منسوبین به ولی فقیه را فرا گیرید.

مولا امیرالمؤمنین می‌فرمایند: «رَحِمَ اللّه‏ُ امرَءً عَرَفَ قَدرَهُ وَ لَم‌یَتَعَدَّ طَورَه» نیکو است که جایگاه خود را شناخته و مطابق شناخت خود از حق و باطل و معرفت و دانشتان به اظهار نظر بپردازید.

در پایان نسخه‌ای از اثر گران‌سنگ پدر گرامی‌تان کتاب «حق و باطل» را به‌پیوست این نامه خدمت‌تان تقدیم می‌نماییم، باشد که گامی هرچند اندک در جهت فراگیری ادب و افزایش بصیرت جناب‌تان باشد.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
بسیج دانشجویی مراکز آموزش عالی و مؤسسات غیرانتفاعی
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز


نظر

  مهدیه محمدخانی یکی از خوانندهای زن ایرانی است که چندسالی در خارج از کشور فعالیت داشته است؛ او بعد از اجرایی که در تالار وحدت داشت موج اعتراض های مردمی را نسبت به وزارت ارشاد ایجاد کرد.

راه دانا: پلیس امنیت تهران بزرگ شکایتی را علیه مهدیه محمدخانی و مجید درخشانی به دلیل تهیه و تدوین و انتشار فیلم تک خوانی زنان در راستای قبح شکنی این موضوع ، تنظیم و تقدیم قوه قضائیه کرده است.

بر اساس این گزارش در پی این شکایت، دستگاه قضایی مهدیه محمدخانی و مجید درخشانی را برای بیان توضیحات احضار کرده است.

مهدیه محمدخانی یکی از خوانندهای زن ایرانی است که چندسالی در خارج از کشور فعالیت داشته است؛ وی بعد از اجرایی که در تالار وحدت داشت موج اعتراض های مردمی را نسبت به وزارت ارشاد ایجاد کرد.

محمد خانی در برنامه زنده ای در شبکه بی بی سی فارسی به اجرای برنامه پرداخت و با حضور نوازندگان خارجی موسیقی « تورا ای کهن بوم و بر دوست دارم» را با حرکات موزون اجرا نمود تا نسبت به وضعیت خوانندگی در ایران اعتراض کند.

گروه "ماه نو "که سرپرستی آن را مجید درخشانی بر عهده دارد و مشوق اصلی مهدیه محمد خانی است مدتی پیش در جشنواره موسیقی سنتی ایرانی که در تونس برگزار شد این فضا را مهیا کرد که مهدیه محمد خانی به تک خوانی بپردازد.


نظر

خبرگزاری تسنیم: شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی فلسطین قرار است روز سه‌شنبه، 17 مارس نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را انتخاب کنند. رقابت اصلی در این انتخابات بین «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر فعلی این رژیم و «اسحاق هرتزوگ»، رهبر حزب کار خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی فلسطین قرار است روز سه‌شنبه، 17 مارس نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را انتخاب کنند. رقابت اصلی در این انتخابات بین «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر فعلی این رژیم و «اسحاق هرتزوگ»، رهبر حزب کار خواهد بود.

نتایج آخرین نظرسنجی‌ها بلوک «هرتزوگ» را جلوتر از حزب «لیکود» نشان دادند، اما این تضمینی برای پیروزی نیست. در انتخابات سراسری اسرائیل، هر حزبی که بتواند دست‌کم دو درصد آرا را به خود اختصاص دهد، وارد کنست می‌شود. پارلمان اسرائیل روی هم 120 کرسی دارد. از زمان برگزاری اولین انتخابات رژیم صهیونیستی در سال 1949، هرگز یک حزب برنده اکثریت 120 کرسی «کنست»، پارلمان اسرائیل نبوده است. این به معنی آن است که احزاب سیاسی کوچکتر نقش مهمی در شکل‌دادن به ائتلافی که در کابینه رژیم صهیونیستی تشکیل می‌شود، بازی می‌کند.

نکته دیگر درباره انتخابات رژیم صهیونیستی این است که رأی‌دهندگان به یک فرد رأی نمی‌دهند بلکه به مجموعه‌ای از کاندیداها که یک حزب یا ائتلافی از احزاب معرفی می‌کنند، رأی می‌دهند.

فهرست زیر به معرفی رهبران احزاب مهم رژیم صهیونیستی و دیدگاه‌های آنها درباره پاره‌ای مسائل، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، شهرک‌سازی، مسئله غزه و غیره را خواهد پرداخت.

ادامه مطلب...

نظر

 

خبرگزاری تسنیم: علی‌رغم اقدام قابل تقدیر قوه قضائیه در محاکمه دانه‌درشت‌ها، برخی کارشناسان معتقدند که حکم صادر شده برای مهدی هاشمی حکمی حداقلی است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، مهدی هاشمی از شهریور ماه سال 88 به‌‌دنبال حوادث مرتبط با جریان فتنه با این ادعا که باید به واحدهای دانشگاه آزاد در لندن سرکشی کند، از کشور خارج شد. خانواده وی همان زمان می‌گفتند که این سفر مأموریت کاری است و ارتباطی با دادگاه یا حوادث انتخابات ندارد در حالی که عبدالله جاسبی رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: مهدی هاشمی از رئیس هیئت امنا حکم مأموریت گرفت و من حکمی ندادم.

در پی تشدید فشار افکار عمومی برای شفاف‌سازی نقش مهدی هاشمی در مسائل مختلف امنیتی و اقتصادی، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران در فروردین ماه 1389 مهدی هاشمی را رسماً به دادسرا احضار کرد.

بزرگان توصیه کردند به ایران نیاید!

احضاریه‌ای که باعث شد مهدی هاشمی در نامه‌ای مدعی شود آماده بازگشت به ایران و پاسخ به اتهامات است اما به‌دلیل آنچه یاسر هاشمی برادر وی «توصیه بسیاری از بزرگان نظام برای نیامدن مهدی به ایران» خواند، مهدی هاشمی علی‌رغم ادعای خویش مبنی بر آمادگی برای بازگشت به ایران، باز هم ادامه تحصیل در لندن را به پاسخگویی به اتهامات امنیتی ــ اقتصادی ترجیح داد.

 

البته یاسر هاشمی این توضیح را نیز داد: توصیه حاج آقا (آیت‌الله هاشمی) مبنی بر "نیامدن به ایران و ادامه تحصیل" منافاتی با احضاریه دادگاه ندارد چرا که «این احضاریه ایراداتی داشت که برای مثال یک‎بار اسم مهدی در آن اشتباه درج شده بود و بر اساس همین موضوع احضاریه مشخصی در اختیار ما و مهدی برای معرفی به دادگاه قرار نگرفته بود».

دوم آذر ماه همان سال حجت الاسلام محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود اعلام کرد که اتهامات مهدی هاشمی امنیتی و مالی است و پرونده این فرد در دادگاه انقلاب رسیدگی خواهد شد.

وی در پاسخ به این شبهه که احضاریه ابلاغ نشده است، گفت: «من اتفاقاً کپی برگه احضاریه را از دادستانی خواسته‌ام که در آن مشخص است احضاریه به‌صورت رسمی ابلاغ شده و آن را در 12 اسفند 88 تحویل گرفته‌اند. این قضیه در 15 اسفند به وکیل‌شان هم اطلاع داده شده و وکیل وی در 18 اسفند مراجعه کرده است که همه‌ این‌ها نشان می‌دهد از احضاریه اطلاع داشته‌اند».

به ایران می‌آید

بعد از حدود دو سال مسکوت ماندن این پرونده بی‌بی‌سی فارسی گزارش ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌داد مهدی هاشمی از فرودگاه دوبی به‌سمت تهران در حال حرکت است. وی به خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی گفت: «تمام حرف‌هایش را در تهران خواهد زد.» در حالی‌ که هواپیمای رئیس جمهور وقت و تیم همراه تهران را به‌مقصد نیویورک برای شرکت در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل ترک کرد، مهدی هاشمی با پرواز ساعت 10:00 دوبی ــ تهران مورخ 2 مهرماه 1391 به ایران بازگشت و در فرودگاه مورد استقبال خواهر و برادران خود قرار گرفت. همچنین نماینده دادستانی تهران هم با حضور در فرودگاه، احضاریه حضور در دادستانی تهران را به وی ابلاغ کرد.

***در اولین روزهای تشکیل دادگاه مهدی هاشمی بیشتر می‌خندید

3 مهر 91 مهدی هاشمی به دادسرای اوین رفت و در حالی که خبرنگاران در انتظار خروج وی از دادسرا بودند پس از 7 ساعت بازجویی و تفهیم اتهام برای او قرار بازداشت موقت صادر شد و  به زندان اوین منتقل شد، انتقالی که بیش از 81 روز دوام نیاورد و وی با قرار وثیقه 10 میلیاردی آزاد شد. در اواسط این بازداشت نیز مهدی هاشمی بنا بر ادعای خانواده وی به‌دلیل ناراحتی قلبی در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد. بعضی از رسانه‌ها به‌نقل از کارکنان این بیمارستان نوشتند: «مهدی هاشمی که به‌دلیل مشکل قلبی بستری شده بود از تنقلات و غذاهای چرب مثل "دیزی" در بیمارستان تناول می‌کرد».

***تصاویر مهدی هاشمی در بیمارستان متفاوت بود. در عکسی حالش خوب نیست، در عکس دیگر می‌خندد. کارکنان بیمارستان می‌گویند وی چیپس و دیزی می‌خورد

دادگاه‌های بعدی نیز پس از صدور کیفرخواست 150 صفحه‌ای مهدی هاشمی تشکیل شد. نخستین جلسه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی در دادگاه انقلاب هم برای خودش حاشیه‌هایی داشت. دادگاه علنی برگزار نشد. دیگر اینکه دادگاه با یک ساعت تأخیر آغاز شد و بعد هم با درخواست استمهال (مهلت خواستن) موافقت کرد.

فرزند چهارم آیت‌الله هاشمی 28 بار وارد دادگاه انقلاب شد و ساعت‌ها به قاضی پاسخ می‌داد، وکلا دفاع می‌کردند و نماینده دادستان هم از کیفرخواست دفاع می‌کرد تا اینکه بالاخره بررسی این پرونده جنجالی به پایان رسید.

اتهامات ضدامنیتی مهدی هاشمی چه بوده است؟

میزان اتهامات امنیتی ــ اقتصادی مهدی هاشمی پرونده‌ وی را به یکی از حساس‌ترین و بزرگ‌ترین پرونده‌های قضایی چندین ساله اخیر تبدیل کرد. کنار پرونده‌های اشخاصی که اتهام اقتصادی بزرگ داشتند مانند کرباسچی و شهرام جزایری و اشخاصی که اتهام امنیتی داشتند مانند سید مهدی هاشمی ‌و صادق قطب‌زاده، مهدی هاشمی طی این سال‌های پس از انقلاب از معدود افرادی بود که هر دو جنبه اقتصادی و امنیتی پرونده وی قطور و سنگین بود.

تعدادی از اتهامات ضدامنیتی که بر اساس شنیده‌های خبرنگار ما درباره وی مطرح شده بود، به‌صورت تیتروار در ذیل می‌آید:

ــ تضعیف ارکان نظام از طریق راه‌اندازی کمیته صیانت از آرا با مشاوره و همفکری برخی از سران فتنه

ــ انجام فعالیت‌ها و اقدامات غیرقانونی و ساختارشکنانه در خصوص کمیته صیانت از آرا مانند نحوه پشتیبانی مالی، ایجاد سیستم صوتی و تصویری جهت دریافت کانال‌های ایران و بی‌بی‌سی

ــ اقدام علیه امنیت ملی کشور از طریق مشارکت فعالانه در جریان برنامه‌ریزی، سازماندهی، عدم قبول نتیجه انتخابات از سوی سران جریان فتنه

ــ همکاری و استفاده از عوامل گروه مهدی حسین‌زاده از محکومان فتنه 88 که به‌اتهام جاسوسی و برپایی اغتشاشات خیابانی محکوم شده است

ــ مخالفت صریح نظری و عملی با اصل ولایت فقیه، مهدی هاشمی پیش از انتخابات سال 1382 با خانم باربا اسلاوین خبرنگار یواس‌ای تودی مصاحبه کرد و در مورد کاندیداتوری پدرش به‌صراحت اعلام کرد که در صورت انتخاب آقای هاشمی به ریاست جمهوری، ولایت فقیه (اصل 110) را از قانون اساسی حذف خواهد کرد

ــ تلاش برای تضعیف جایگاه ولی فقیه از طریق مشارکت در پروژه جریان فتنه

ــ برنامه‌ریزی، سازماندهی و هدایت و پشتیبانی اغتشاشات و ناآرامی‌های انتخابات سال‌ 88

ــ برنامه‌ریزی، سازماندهی، راه‌اندازی و هدایت مرکز نظرسازی‌های اجتماعی به‌عنوان نظرسنجی در مورد انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و ارائه گزارش‌های جعلی نظرسنجی با جعل کارت نظرسنجی دانشگاه آزاد اسلامی

ــ برنامه‌های تخریبی علیه نظام از طریق ارائه آمار کذب در مورد انتخابات مبنی بر پیروزی 60درصدی میرحسین موسوی و بر همین اساس، تشویق و ترغیب میرحسین موسوی برای مقاومت و ایستادگی در برابر نتایج اعلامی از مجامع رسمی

ــ اقدام علیه امنیت کشور از طریق برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و هدایت شبکه‌های اجتماعی با عناوینی مانند گروه 88، موج سوم و یاری‌نیوز

موارد بالا تنها مقداری از سرتیترهای اقدامات مهدی هاشمی علیه امنیت کشور است که هر کدام از این سرتیترها با مصداق‌ها و جزئیات در گفته‌های افرادی نظیر حمزه کرمی، امیرحسین جهانشاهی، حنیف مزروعی، فرشته قاضی، مهدی حسین‌زاده، مسعود مرادی باستانی، محمدرضا نوربخش و محمدرضا رجبی وجود دارد.

***دست‌نوشته‌ای از مهدی هاشمی درباره مهندسی اغتشاشات

جونیور در پرونده استات اویل کیست؟

در موارد اقتصادی نیز اتهامات مهدی هاشمی کمتر از موارد امنیتی نیست. جدای از بحث‌ها و اتهاماتی که در رابطه با فساد و تبانی در سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت و خرده موارد دیگر وجود دارد، مسئله شرکت نروژی "استات اویل" از موضوعات بااهمیت اقتصادی پرونده مهدی هاشمی است. حدود 13 سال پیش یک شرکت نروژی (استات اویل) تصمیم می‌گیرد تا وارد بازارهای نفتی ایران شود و این دورخیزی است تا بتواند سهمی در پروژه‌های فاز 6، 7 و هشت پارس جنوبی داشته باشد. در روزهای نخست همه اقدامات عادی به نظر می‌رسید، از گفتگو با مقامات نفتی و کارشناسان تا قرارداد ساخت مهمترین میدان‌های نفتی جهان. اما پس از چند سال کار این شرکت نروژی به رشوه می‌رسد.

در رسانه‌ها عنوان می‌شود که بر اساس نامه ریچارد هابرد، رئیس مستعفی هیئت مدیره شرکت استات اویل، این شرکت از طریق یک مؤسسه مشاوره نفتی به‌نام هورتون در لندن برای دستیابی به قرارداد توسعه پارس جنوبی در سالهای 2002 و 2003 به یکی از مقامات نفتی در ایران رشوه پرداخت کرده است. این نامه در حالی رسانه‌‌ای شد که پلیس اقتصادی نروژ مدتها روی این پرونده

تحقیق کرده بود. در بخشی از نامه ریچارد هابرد آمده است: «طی سال 2001 درحالی که ارزیابی‌ها در خصوص 6 یا 7 پروژه پیشنهادی در حال انجام بود، شرکت استات اویل ایران با فردی که از او تحت عنوان جونیور یاد می‌شد، تماس برقرار کرد تا اولین جلسه در دفتر استات اویل برگزار شود و جونیور از آن پس نام مستعار یک آقازاده پرنفوذ ایرانی می‌شود که این فرد مشاور وزیر نفت ایران بوده و خانواده وی نیز قدرت و نفوذ زیادی در تجارت نفت و گاز دارد».

رئیس هیئت مدیره مستعفی استات اویل گفته است، پس از چند جلسه جونیور اعلام می‌کند که «آیا استات اویل در صورت موفقیت در پروژه‌های نفتی ایران آمادگی کمک به مؤسسات عام المنفعه و آموزشی را دارد؟» تا اینکه پس از مذاکرات قراردادی به‌مدت 10 سال و مبلغ 15 میلیون دلار منعقد می‌شود. اما پلیس نروژ آرام نمی‌نشیند و پس از بررسی‌ها می‌فهمد که این شرکت برای فرار مالیاتی میلیون پول سرگردان را به حساب یک شرکت واریز کرده است و کم‌کم پای شرکت هورتورن به ماجرا باز می‌شود که به‌گفته پلیس نروژ این شرکت تنها شرکتی کاغذی بوده است. پس از افشای این راز مقامات استات اویل یک به یک استعفا می‌دهند و دیگر سهمی هم در بورس اروپا و آمریکا برایشان لحاظ نشد و هیچ بلایی هم برای شرکت ایرانی رخ نداد. حالا کارشناسان حقوقی این پرونده را مرتبط با موضوع اقتصادی پرونده مهدی هاشمی است.

پایان دادگاه

با این وجود علی‌رغم جو رسانه‌ای علیزاده طباطبایی وکیل مهدی هاشمی که مدعی بود دادگاه موکلش را تبرئه خواهد کرد، طبق اخبار منتشر شده در رسانه‌ها مهدی هاشمی به‌واسطه سه اتهام در پرونده‌اش مجموعاً به 15 سال حبس محکوم شد. به‌واسطه یکی از مواد قانونی به 7 سال حبس، جزای نقدی و انفصال محکوم و به‌خاطر یکی دیگر از مواد همین قانون، به 5 سال حبس محکوم شده است.

این در حالی است که نامبرده به‌واسطه یکی از مواد قانون مجازات اسلامی به 3 سال حبس محکوم شده است. مصونیت نانوشته مهدی هاشمی با این حکم ترک برداشت و این تابو که کسی جرأت ورود به پرونده بعضی از اشخاص را ندارد، شکسته شد، موضوع قابل تقدیری که اعتماد مردم به قوه قضائیه برای رسیدگی به پرونده‌ دانه‌درشت‌ها را افزایش داد. مردمی که با مشاهده صدور حکم بدون اغماض در رابطه با پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول سابق رئیس جمهوری بارقه‌های امیدشان افزایش پیدا کرد، بار دیگر در آستانه سال جدید خبر خوشایند صدور حکم برای یک دانه‌درشت دیگر را می‌شنوند.

البته بسیاری از کارشناسان معتقد هستند هنوز به تعدادی از اتهامات مهدی هاشمی به‌خصوص اتهامات ضدامنیتی وی رسیدگی نشده است و این حکم در اصطلاح «حداقلی» است و جا دارد به اتهامات اصلی مهدی هاشمی در زمان مقتضی رسیدگی شود. درست است که به قسمتی از اتهامات مهدی هاشمی رسیدگی شده اما همچنان فرشته عدالت منتظر است.

انتهای پیام/*


نظر

 

کاربرد «مای لیدی» در دیپلماسی لبخند!

یادگرفتیم باید مشکلات اقتصادی و اجتماعی و... را با بر پایی کنسرتهای مختلط با تک خوانی زنان و حرکات موزون اضافه حل و فصل کنیم...
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب‌الله،هفته‌نامه یالثارات‌الحسین(ع) در ستون سیاست به روایت همولایتی نوشت:

* سال 93، سال آموزش بود! سالی که دولت بیم و انفعال، به ما چیزهای زیادی یاد داد! چیزهایی که بدون «اوسا حسن» هزار سال دیگر هم یاد نمی گرفتیم!

چیزهایی مثل:
1- یاد گرفتیم اگر در یک ماه قیمت مرغ کیلویی2هزار تومان بیشتر شود، تورم آن ماه صفر می‌شود!

2- یادگرفتیم که باید آزادی بیان و انتقاد را یکجا توی حلق منتقدین جا بدهیم به صورتی که از بیسوادی دست برداشته و مثل «اوسا حسن» دیپلمات شوند!

3- یاد گرفتیم اعتدال یعنی این که به خرپولها مثل یتیمها و زنان بی سرپرست یارانه نقدی بدهیم .

4- یادگرفتیم که یک حقوقدان باید «از بستن دهان منتقدان به خدا پناه ببرد» و فقط نشریه های آنها را توقیف کند!

5- یاد گرفتیم دیپلماسی یعنی این که وقتی وندی شرمن آمریکایی، خودمان و اجدادمان را دروغگو و حقه‌باز خطاب کرد ما با لبخند و «مای لیدی» جوابش را بدهیم.

6- یادگرفتیم باید مشکلات اقتصادی و اجتماعی و... را با بر پایی کنسرتهای مختلط با تک خوانی زنان و حرکات موزون اضافه حل و فصل کنیم.

نظر
می‌خواهند فضا را به هم بزنند
.........
آیت الله علم الهدی گفت: جریان های ضدارزشی درصدد بر آمده اند که فضای کشور را تا انتخابات سال 94 برهم بزنند که فضای ارزشی بر کشور حاکم نباشد که مسیر قدرت در همان شکلی که در شعاع ولایت بوده، دیگر در این مسیر پیش نرود.
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد ظهر امروز در دیدار با دانشجویان بسیجی طرح ولایت استان خراسان رضوی با بیان این که در وجود انسان دو نوع قدرت وجود دارد، گفت: قدرت اول در دل و دیگری در فکر شما است؛ آنچه در فکر شما قرار دارد، باورمندی است و طرح ولایت در تقویت این باورمندی بسیار مهم است.

وی با بیان این که طرح ولایت، انرژی دین مداری را در وجود شما تقویت می کند، ادامه داد: اما انرژی محوری و جریان اصلی دین مداری در وجود شما مربوط به نقطه اتصال و ارتباطی است که در درون دل به خدا دارید؛ وقتی عمق علم و دانش یک عالم و مبتکر برای شما قابل فهم می شود و او میمیرد،این مرگ برای شما یک افسوس و ناراحتی دارد و آن تنها در مقام اظهار در وجود شما به وجود می آید اما فوت یک پدر و مادر که فاقد این ویژگی هاست، انسان را از درون اندوهگین می کند که امر به واسطه تفاوت در باورمندی ها است.

باورمندی دینی مقدمه ارتباط قلبی با خداست

امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به این که در مسأله دین و خدا نیز همین گونه است، اضافه کرد: این باورمندی مقدمه اتصال قلبی به جریان وابستگی درونی شما به یک معبود قطعی است که جز شما هیچکس آن را درک نمی کند؛ موضوع اصلی، جریان درک است، اگر درک ما نسبت به خدا قوی نباشد، جریان های باورمندی به تنهایی در موضع اجرا و برخورد با مطامع سیاسی و خواسته های مادی کارساز نیست و شکست خواهد خورد همانطور که میبنیم افرادی معتقد و باورمند هستند اما در موقعیتی که به نقطه افتراق با دین می رسند بین دین و دنیا، دین و سیاست، دین را رها کرده و طرف مقابل را می پذیرند.


وی با یادآوری این که چنین افرادی وقتی به نقطه افتراق می رسند، دین را حذف کرده و نقش دین را ابطال می کنند، تصریح کرد: از ابتدای اسلام تاکنون، اسلام از این دسته افراد ضربه خورده است، از دین دارانی ضربه می خورد که وقتی به نقطه افتراق رسیدند دین را کنار کذاشته و مطامع دنیا و سیاسی را پیش می گیرند همانطور که می بنییم امام علی(ع) به دست حافظ قرآن به شهادت می رسد.

آیت الله علم الهدی افزود: توقع از شما بسیجیان این است که شما در برابر مواردی که احساس می کنید موارد منکراتی به وجود می آید و خدا از ان راضی نیست، ایستادگی کنید و این نشان از قدرت نقطه اتصالی درونی شما با خدا است.

وی اظهار کرد: ما در عرصه ای که گرفتار آن هستیم؛ الان جریان های سیاسی اعم از جریان هاسی سیاسی غیر ارزشی و غیر خودی و یا جریان هایی که ادعای خودی بودن دارند و سکولار هستند در وضعیتی قرار دارند که به این نتیجه رسیده اند اگر فضای کشور به هم بخورد و شکل و قیافه جریان های فرهنگ و ارزشی جامعه زیر و رو شود در عرصه انتخابات و قدرت یابی پیروز می شوند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جریان حاکم بر کشور یک جریان ارزشی و دینی است که افراد ولایی هستند، گفت: در عرصه های رقابت در قدرت، جریان های ارزشی قدرت را به دست می گیرند زیرا فضای کشور، فضای ارزشی است اما اگر فضای کشور تغییر کند و این فضا تبدیل به فضایی غیر دینی و ضد دینی شود، دیگر قدرت به این شکل ادامه پیدا نخواهد کرد.

جریان های ضد ارزشی به دنبال برهم زدن فضای ولایی کشور هستند

وی ادامه داد: آنان در صدد بر آمده اند که فضای کشور را تا انتخابات سال 94 برهم بزنند که فضای ارزشی بر کشور حاکم نباشد که مسیر قدرت در همان شکلی که در شعاع ولایت بوده، دیگر در این مسیر پیش نرود، اگر بنا شد فضای کشور تبدیل به فضای دگر اندیش و لاییک شد، آنان فرصت پیدا می کنند که در این عرصه فعالیت کنند، پیاده نظام جمع کرده و در عرصه قدرت، قدرت را از مسیر ولایت خارج کنند.

آیت الله علم الهدی اضافه کرد: آمدند اعلام کردند هر هفته در هر شهری حداقل دو کنسرت باید اجرا شود، کنسرت نه به عنوان موسیقی بلکه به عنوان یک جریان تحریک کننده ای که تمام حرکت های ضد ارزشی وقیهانه را بروز می دهد و به صورت عادی سازی در می آورد نه به عنوان بعد هنری موسیقی کنسرت.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: در استان ما، داورزن در واقع یک روستاست، فرهنگ حاکم بر داورزن فرهنگ روستایی است و هنوز ارتباطات اجتماعی و رسومات مردم در وضع روستایی آن باقی مانده و با کمی وسعت، یک فرماندار و بخشدار معین کرده اند؛ در این منطقه می خواهند کنسرت برگزار کنند، امام جمعه می گوید اینجا که شهر کوچکی است، چنین جایی که نمی شود کنسرت برگزار کرد اما فرماندار گفت اگر شما نمی خواهید، من می خواهم و باید انجام شود، این مردم نیز سهم دارند و جوانان باید لذت ببرند.

وی افزود: در چنین منطقه ای که در طیف شعاع ولایت قرار می گیرند با این برنامه می خواهند فضا را به هم بزنند، آنان می خواهند فضای همه کشور را تغییر دهند، در داورزن که کنسرت اجرا شد، جوانان کاری که هیچ وقت انجام نداده بودند، انجام دادند، دختران و پسران در اختلاطشان هیجانات خود را به یکدیگر نشان دادند و با تکرار این کار، قطعا فضای این شهر تغییر می کند.

غیر ارزشی شدن کشور هدف جریان ها برای انتخابات است

آیت الله علم الهدی ادامه داد: می خواهند فضای کشور را غیر ارزشی کنند، وقتی این امر اتفاق افتاد، وقتی انتخابات شد دیگر فضای کشور از شعاع ولایت خارج می شود، ممکن است در این مسیر افراد متدین و نمازخوان هم باشند اما آنان نیز می گویند این کار به دین ربطی ندارد، جریان ما باید حاکم شود و این کار در این مسیر ایرادی ندارد.

وی گفت: مقابل این قضیه که عده ای بی دینی و لاییک بودن را فضا و ابزار به قدرت رسیدن خود بکنند، شما نباید سکوت کنید، باید مقاومت و ایستادگی کنید.

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: در جریان دانشگاه فردوسی خیلی ناراحت شدم، این قصه و برخورد با این کنسرت اتفاق افتاد، بحث کنسرت نبود، گفتند دختر و پسر را جدا می کنیم، سخنران می گذاریم، همه این ها را گفتند اما بحث این بود که کاری در فضای مقدس دانشگاه فردوسی انجام شود که سد شکنی کند و دلیل آن برگزاری کنسرت درچناران که نشد و بعد از آن در گلبهار برنامه ریزی شد.

برخورد دانشگاه فردوسی به واسطه عدم تمکین ابلاغ قضایی بود نه کنسرت

آیت الله علم الهدی یادآور شد: قصد داشتند این سد را در استان و مشهد بشکنند چون دانشگاه مکان مقدسی است، در فضای فعلی به این موضوع که این برخورد درست بود یا نه وارد نمی شویم اما این برخورد، برخورد در برابر عدم تمکین در برابر ابلاغ قضایی بود، برخورد دستگاه قضایی به دلیل عدم تمکین بوده نه موسیقی.

وی ادامه داد: آنان شروع کردند به شانتاژ کردن در سایت ها و سخنرانی ها و بیانیه ها، در این طرف موضوع، بسیج دانشجویی و بسیج اساتید نیز ساکت و راکد نشستند و هیچ موضعی نگرفتند، انتظار بود در مقابل شانتاژبازی انان، پاسخ داده می شد نه این که ساکت نشسته و از برخورد با انان خوشحال بود مانند قصه امام حسین(ع) می شود، روزی که ایشان با عمرسعد می جنگید عده ای خوشحال بودند اما حاضر نبودند در کنار امام حسین(ع) قرار بگیرند؛ وقتی آنان بیانیه و تومار نوشتند، مطلوب بود که جریان های دانشجویی نیز سایت ها را پر کرده و تومار می نوشتند.

وی تأکید کرد: توقع از بسیج این است، آن جایی که می بینید بنای کاری جنگ با خداست و کار منفور خداست ولو این که توسط افرادی که خدا را باور دارند انجام می شود، شما مقابل این این افراد می ایستید و مقابله می کنید.


منبع: رسا