سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرباز ولایت

نظر

 

وزارت خزانه‌داری انگلیس با بروز رسانی لیست تحریم‌های ضدایرانی، اعلام کرد با حکم دادگاه قضایی اروپا تحریم‌ها علیه شرکت نفتکش ایران، دانشگاه صنعتی شریف، بیمه معلم، بانک سینا، صندوق سورینت و بابک زنجانی لغو شده است.
تحریم زنجانی

به گزارش صبح توس، وزارت خزانه‌داری انگلیس در نسخه به روزرسانی شده تحریم‌های ایران، اعلام کرد با حکم قطعی دادگاه قضایی اروپا تحریم‌ها علیه چند مجموعه و یک فرد ایرانی لغو شده و دارایی‌های آن‌ها از حالت بلوکه خارج شده است.

 در بیانیه‌ای که در همین رابطه صادر شده، آمده است که افراد و شرکت‌های اعلام‌شده، «بلوکه دارایی‌های آن‌ها دیگر اعمال نمی‌شود… و احکام دادگاه قضایی اتحادیه اروپا» تحریم‌ها علیه آن‌ها را لغو کرده است.

 موارد اعلام‌شده در این لیست عبارتند از:

 – بابک زنجانی

 – صندوق بازرگانی سورینت

 – دانشگاه صنعتی شریف

 – شرکت ملی نفتکش ایران

 – شرکت بیمه معلم

 – بانک سینا

 به گزارش فارس،حکم دادگاه در رابطه با بابک زنجانی، صندوق سورینت، دانشگاه شریف و شرکت ملی نفتکش ایران روز 3 جولای 2014 اعلام شد. حکم بیمه معلم روز 10 جولای و حکم بانک سینا روز 4 ژوئن اعلام شد.

 از آنجا که از آن زمان درخواست تجدید نظر در این احکام به دادگاه ارائه نشده، و با توجه به گذشت بیش از 2 ماه از این تاریخ‌ها، احکام دادگاه قطعی شده و سرمایه‌های حاضران در لیست فوق، آزاد می‌شود.

 

 

انتهای پیام/


نظر
ماه اسفند که فرا می رسد شمیم دل انگیز بهاری را احساس نموده و آماده استقبال از فصلی می شویم که رستاخیز طبیعت و مایه عبرت و تفکر اهل ایمان است.
بازار شب عید

به گزارش صبح توس به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، دوباره بساط سفره هفت سین، ماهی قرمز،سکه و سمنو و از همه بیشتر تحرک و غبارروبی در خانه ها به راه است.

از همه بیشتر فرزندان کوچکمان منتظر به صدا در آمدن آونگ ساعت هستند تا از خداوند احسن الحال را درخواست نموده و برای دیگران عاقبت بخیری در سال 93 که مزین است به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی  را دعا کنند.

امروز پدران ایرانی  صرفه جوئی را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند، اما انگار نگرانند، نگرانی که به شرمندگی در مقابل اهل خانه خواهد انجامید، چرا که با بالا رفتن فتیله قیمت ها، پس اندازشان کفاف خرید انتهای سال را نخواهد کرد.

چندین روز قبل خبرهائی را شنیده بودیم که تورم در مسیر سقوط قرار گرفته، ولی با مراجعه به بازار و حساب دخل و خرج، پاسخش این است که دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس(ع)را !!

در اذهان بسیاری از مردم این سئوال مطرح است که دست اندرکاران تاکنون چه کار عملی را برای بهبود وضعیت معیشت و بالا بردن قدرت خرید مردم  به صحنه آورده اند؟

آیا آمار تورم در کشور واقعا پائین آمده یا این تنزل فقط در صفحه های کاغذی و نمودارهای پاورپونتی مسئولین، خود را نشان می دهد؟

امروز جامعه در بازار شب عید دچار نگرانی هائی شده و مردم دنبال آنی می کردند که گران نشده باشد.

امروز یقینا مردم توقع دارند که مسئولین تصمیم گیر اندکی از وقت همایش ها و میزگردهای خود را به سرکشی از بازار شب عیدی اختصاص دهند که از آن گریزانند.

بازاری که  بنا به اعلام بانک مرکزی و مرکز آمار تورم در بهمن صفر اعلام شد و معجزه نام گرفت، اما این اظهار نظر ها باید  به قضاوت عمومی گذاشته شود و در بازار شب عید مردم احساس شود.

قاضی تورم در جامعه مردمی خواهند بود که دائم در بازار با قیمت ها زور آزمائی می کنند.

پایان امسال هم  با گزارش دهی مسئولین در راه است و مردم بر سر وعده و قرار عاشقی خود هستند و حال مسئولین….این تذهبون

امیدواریم مسئولین  شب عیدی هوای جیب مردم را داشته باشند.

 

این سال جدید سال رحمت باشد            ملت به پناه لطف سرمد باشد

بر پرچم جمهوری اسلامی ما                تمثال مبارک محمد(ص) باشد

 

انتهای پیام/


نظر

 تبرئه قاتل جوان سیاه‌پوست اهل فرگوسن در آمریکا، سرکوب وحشیانه معترضین به نژادپرستی در ایالت میسوری و فراری دادن قاتل مسلمانان در حادثه چپل هیل همگی نشان از حاشیه امن برای جانایت کاران نژادی و قومی به‌طور عام و قاتلان مسلمانان به‌طور خاص در امریکا دارد.

13930924000857_PhotoA

به گزارش سرویس سیاسی صبح توس، “تنها 20 روز از زمان ورود الجمیلی، مهاجر عراقی به آمریکا می‌گذشت که هدف گلوله قرار گرفت. ” هر فردی با شنیدن این خبر گمان می‌کند یک تروریست یا بمب‌گذار یا حداقل یک سارق و جانی توسط نیروی پلیس یا شبیه آن در حین فرار به سزای عمل خود رسیده باشد اما حقیقت چیز دیگری است.

 
یک مسلمان عراقی الاصل در یک روز زمستانی جلوی چشمان همسر و برادرش به رگبار بسته شد و به شهادت رسید. گویا سناریوی جدید صهیونیسم رسانه‌ای بر پایه عادی‌سازی کشتار مسلمانان در جهان شکل‌گرفته و از آمریکا شروع‌شده است. رسانه های غربی با احمق فرض کردن مخاطبان خود اعلام این خبر را به شیوه‌ی مرور اخبار هواشناسی یا وضعیت ترافیک شهری در دستور کار قرار داده‌اند تا هم دعوت به کشتار مسلمانان کرده باشند و هم اذهان حقیقت‌طلب و استکبارستیز را متوجه این جنایات نکرده باشند.

 
روی دیگر سکه اینجاست که رسانه‌های غربی که تلاش کردند حادثه چاپل هیل را تنها نتیجه یک نزاع بین دو همسایه بر سر جای پارک اتومبیل نشان دهند و ردپای اسلام‌ستیزی در این حادثه را حذف کنند؛ در شیپور حادثه شارلی ابدو چنان دمیدند که اقدام وحشیانه چند تروریست را حاصل عقاید اسلامی عنوان کردند و یک و نیم میلیارد مسلمان را متهم به مخالفت با آزادی بیان و انجام عملیات تروریستی کردند.

 ناگفته نماند شورای روابط اسلامی-آمریکایی و سازمان آزادی‌های مدنی مسلمانان طی اقدامی بی‌نتیجه از پلیس خواستند تا انگیزه‌های ممکن در پس این جنایت را به‌دقت موردبررسی قرار دهد. این درخواست ازاین‌رو بی‌نتیجه است که چندی پیش تبرئه شدن پلیس سفیدپوستی که در مردادماه یک نوجوان سیاه‌پوست را در شهر فرگوسن کشته بود، بار دیگر این شهر را صحنه تظاهرات اعتراض‌آمیز کرد.از این رو باوجود سیستم قضایی فاسد و پلیس نژادپرست آمریکا هرگز خدشه‌ای به جنایت‌کاران نژادی و قاتلین مسلمانان وارد نمی‌شود.

 سؤال اینجاست که درازای هزینه‌ای که آمریکا بابت این سیاست دوگانه‌اش پرداخت می‌کند چه به دست می‌آورد؟ در پاسخ باید گفت به‌طورکلی اسلام هراسی پدیده‌ای چندوجهی و شامل ابعاد اعتقادی، فرهنگی، سیاسی و استراتژیک است و ترس از اسلام و جوامع اسلامی و مسلمان‌نشین در کنار وجوه مختلف استراتژیک و امنیتی حائز اهمیت است. ماهیت استراتژیک این بحث اثر سرنوشت سازی برای آینده مناسبات جهانی در روابط بین کشورهای غربی، مجموعه کشورهای مسلمان‌نشین و همچنین چگونگی زندگی جوامع مسلمان مهاجر در سرزمین‌های اروپایی، آمریکایی، استرالیا و اقیانوسیه دارد.

امروزه احساسات ضد مهاجران در بسیاری از کشورهای اروپایی و به‌خصوص آمریکا که به‌نوعی با مسائل و مباحث همگرایی فرهنگی و تنوع جمعیتی مواجه هستند، وجود دارد. این مسئله توانسته کشورهای اروپایی و آمریکا را به سمت‌وسوی اسلام هراسی سوق دهد چراکه در سال‌های اخیر بیشتر شعارهای احزاب راست، مسلمانان مهاجر را مورد هدف قرار داده است. در آمریکا هم‌اکنون بیگانه‌ستیزی با اسلام‌ستیزی کاملاً درآمیخته است. جمهوری خواهان افراطی پایبند به مجموعه‌ای از اندیشه‌های مشترک از قبیل مخالفت با حضور خارجیان و مهاجران هستند. نژادپرستی این دسته از حاکمان آمریکا نیز عامل اصلی مجاز دانستن حذف مسلمانان از طریق ارعاب و وحشت و زندانی کردن آن‌ها به بهانه رابطه با تروریست و نهایتاً قتل آن‌هاست.

از سوی دیگر نفوذ صهیونیست‌ها در ساختار قدرت در آمریکا، به‌هیچ‌عنوان حضور مسلمانان در آمریکا را تحمل نمی‌کند. دیگر وقت آن رسیده که اذهان به خواب‌رفته جامعه جهانی این سیاست کثیف و ریاکارانه آزادی بیان، حقوق بشر، مبارزه با تروریسم و امثالهم را کنار زده و چهره نفاق آلود آمریکا را نظاره کند.

 انتهای پیام/


نظر
 
با توجه به اینکه این دست موضوعات، همانطور که در گزارش اخیر احمد شهید به شیوه بارز و مفتضحانه نمود پیداکرد؛ بیش از آنکه جنبه پژوهشی داشته باشد دستمایه افترا و تهمت به جمهوری اسلامی بوده، و بازخوانی ادعای نخ نمای اعمال ظلم و خشونت به جامعه زنان در جمهوری اسلامی را به دنبال دارد.
129808_283

به گزارش سرویس سیاسی صبح توس، شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، کمیسیونی به نام “کمیسیون مقام زن” را در زیرمجموعه خود دارد که از سال 1946 باهدف برابری جنسیتی و کمک به پیشرفت زنان تشکیل‌شده است. این کمیسیون هرسال نشستی 10 روزه را در مقر اصلی سازمان ملل در نیویورک برای بررسی پیشرفت اصل برابری جنسیتی و ترویج آن در سطح جهان برگزار می‌کنند

 اجلاس سالانه این کمیسیون امسال نیز 8 مارس، مطابق با 17 اسفندماه، در نیویورک برگزار شد و طبق روال معمول تعدادی از زنان ایرانی نیز در این اجلاس شرکت کردند. اما نکته قابل‌تأمل در رابطه با کمیسیون مقام زن 2015 موضوعی است که برای اجلاس امسال در نظر گرفته‌شده است. «برابری جنسیتی، توانمندسازی و خشونت علیه زنان» موضوعی است که اعضا در طول ده روز برگزاری این اجلاس در مورد آن به بحث و گفتگو می‌پردازند.

 با توجه به اینکه این دست موضوعات، همانطور که در گزارش اخیر احمد شهید به شیوه بارز و مفتضحانه نمود پیداکرد؛ بیش از آنکه جنبه پژوهشی داشته باشد دستمایه افترا و تهمت به جمهوری اسلامی بوده، و بازخوانی ادعای نخ نمای اعمال ظلم و خشونت به جامعه زنان در جمهوری اسلامی را به دنبال دارد؛ این سؤال پیش می‌آید که حضور پرشور مقامات ایرانی و فعالان مدنی آن‌هم با این تعداد چه لزومی دارد؟

 علاوه بر شائبه تأمین هزینه‌های سفر و اقامت، برخی اخبار حکایت از آن دارد که اعضای NGO هایی برای حضور در نیویورک اعلام آمادگی کرده‌اند، سابق بر این از فعالان فمینیست در ایران بوده‌اند و سوابق تیره‌ای در کارنامه خوددارند. جالب اینجاست همین چهره‌ها قرار است در یک اجلاس بین‌المللی از حقوق زن ایرانی دفاع نمایند! البته در بین نمایندگانی که قرار است از طرف دولت نیز در این اجلاس حاضر شوند، چهره‌های شاخصی به چشم می‌خورند که حضور آنان نیز سؤال‌برانگیز است.

علاوه بر شهین دخت ملاوردی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده و لیلا فلاحتی، معاون بین‌الملل، همسر یکی از دیپلمات‌های ایرانی که به‌تازگی عازم نیویورک شده ، این هیئت را همراهی کرد. خانم روح‌افزا، مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی در اظهارنظری دراین‌باره، با تأکید بر اینکه حضور سازمان‌های مردم‌نهاد در مجامع جهانی اگر واقعاً در راستای اهداف نظام و حقوق زنان باشد خیلی خوب است، تصریح می‌کند: اما اگر قرار باشد در جهت خلاف این اهداف باشد و آمارهای دلخواه خودشان را که منبع آن معلوم نیست کجاست، ارائه دهند، قطعاً هیچ فایده‌ای برای نظام نخواهد داشت.

 
وی نیز با اشاره به سابقه برخی از شرکت‌کنندگان در این نشست می‌گوید: این کنوانسیون نه‌تنها ابقاء کننده حقوق زنان نیست، بلکه از بین برنده آن نیز هست؛ ما در قبال مسائلی که در این کنوانسیون آمده حرف و استدلال داریم. ازجمله نکاتی که در رابطه با این سفر وجود دارد، این است که برخی شرکت‌کنندگان در این نشست در رابطه با آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان و خانواده ازجمله ایدز، به‌شدت به موضوع آموزش غربی مسائل جنسی به‌ویژه در سنین دبستان تأکیددارند.

 

وی با اشاره به مهم‌ترین مشکلات حوزه زنان در شرایط امروز و جای خالی این مباحث در نشست نیویورک، می‌گوید: فقدان جایگاه واقعی زن در خانواده، ازدواج و مشکلات آن برای دختران و بالا رفتن سن ازدواج، القای اینکه زن فرهیخته تنها زنی است که مدرک دانشگاهی داشته باشد، مهم‌ترین مشکلات امروز زنان ماست که باید با کار فرهنگی و رسانه‌ای و به‌صورت پیوسته بر روی آن کار شود.

لازم است دیدگاه رهبر انقلاب را دراین‌باره مرور کنیم. مقام معظم رهبری در سی‌ام فروردین سال جاری در دیدار زنان فرهیخته و نخبه، فرمودند: “اگر می‌خواهیم نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی کاملاً فاصله بگیریم”. ایشان «برابری جنسی زن و مرد» را ازجمله حرف‌های کاملاً غلط غرب دانسته و افزودند: “برابری همیشه به معنای عدالت نیست، عدالت همیشه حق است، اما برابری گاه «حق» است و گاه «باطل». با کدام منطق باید زنان، که خداوند آنان را ازلحاظ جسمی و عاطفی برای منطقه ویژه‌ای از زندگی آفریده است در عرصه‌هایی وارد کنیم که آن‌ها را دچار رنج و سختی می‌کند؟”

 
حال باید دید که ماحصل نشست “کمیسیون مقام زن” سازمان ملل در نیویورک تا چه حد مطابق موازین شرعی و مطالبات فرهنگی و اجتماعی مقام معظم رهبری خواهد بود؛ البته ناگفته پیداست که خروجی معجزه واری برای جامعه اسلامی نخواهد داشت.

انتهای پیام/


نظر

براساس نظرسنجی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی اعلام شد

«ملت، عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها است»،

خبرگزاری تسنیم: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار امام خامنه‌ای، پیش از این از مخاطبان خود خواسته بود مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ ایشان در سال 1393 را انتخاب کنند. «ملت، عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها است» جمله برگزیده مردم است.


به گزارش خبرگزاری تسنیم، چندی پیش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، از مخاطبان خود خواست مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ امام خامنه‌ای در سال 1393 را انتخاب و آن را مشخص کنند.  این نظرسنجی تا 26 اسفند ماه ادامه داشت.

این پایگاه نتایج اولیه این نظرسنجی جمعی را به‌شرح جدول ذیل اعلام کرده است که جمله «گاهى بعضى از جوان‌هاى ما که مراجعه می‌کنند و جوابى نمی‌شنوند، به من نامه می‌نویسند و التماس می‌کنند که "اجازه بدهید ما برویم در صفوف مقدم با رژیم صهیونیستى بجنگیم". ملت عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها است.» تاکنون بالاترین رأی را به خود اختصاص داده است.

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/29084/jomle-93.jpg