سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرباز ولایت

نظر

 

*جیسون آزاد شد، زکزاکی زندانی ماند!

*گاهی برخی وقایع به قدری مبهم و تفسیرپذیرند که نمی‌توان به راحتی درباره‌ی آن‌ها قضاوت کرد. این اتفاق بیشتر از همه در عالم سیاست دیده می‌شود که طی آن کنش‌گران سیاسی با اتخاذ مواضعی دوپهلو افکار عمومی را در آمپاس گذاشته و مانع از شکل‌گیری فهم درستی از سخنان و مواضع خود می‌شوند.

*مثلا برخی رجال سیاسی از یک‌سو مسأله‌ی لزوم برقراری رابطه با آمریکا را تبیین و تئوریزه می‌کنند و از سوی دیگر در هر چند جمله از سخنان خود، یک جمله از بیانات و زندگی امام را که معتقد بود آمریکا *شیطان_بزرگ و #ام‌_الفساد_قرن است، می‌آورند.

*گاهی اظهارنظرها و رفتارها بسیار شفاف و صریح‌اند

مثلا سخنگوی وزارت امور خارجه انفجار تروریستی در فلان کشور را محکوم می‌کند.

*یا دختر یکی از مسئولین به دیدار اعضای ارشد بهائیان ایرانی می‌رود و با آنها عکس یادگاری می‌اندازد.

یا برادر یکی از مسئولان ارشد کشوری با یکی از لیدرهای فتنه 88 که به تازگی از زندان آزاد شده، دیده‌بوسی می‌کند.

یا مثلا همسر یکی از رجال سیاسی کشور در سال 88، اعلام کرد که اگر نتیجه‌ی دلخواه‌شان حاصل نشد «بریزند تو خیابونا».

طبیعتا کسی برای #فهم این‌گونه مواضع، نیاز به مطالعه و تحلیل عمیق ندارد. چرا که این صحبت‌ها و رفتارها به قدری گویا و عریان است که هر کسی که از حداقل قدرت استنباط مسائل سیاسی برخوردار است می‌تواند پیام آن را ادراک نماید.

حالا در عرصه‌ی دیپلماسی که عموما برای فهم کنش‌ها و واکنش‌های آن به فهم عمیقی نیاز است، اتفاقی افتاده که از قضا به راحتی می‌توان درباره‌ی آن اظهارنظر کرد. دو روز قبل وزیر امور خارجه ایران سفر 6 روزه‌اش به چند کشور آفریقایی را با ورود به کشور نیجریه آغاز کرد که طی آن اتفاق جالبی رخ داده است.

ظریف در چنین شرایطی وارد آبوجا پایتخت نیجریه شد. آن‌چه که تا کنون از خبرها به دست آمده، حکایت از نپرداختن محمدجواد ظریف به این مسأله در دیدار با مقامات ارشد نیجریه داشته که ظاهرا هیچ تلاشی برای آزادی شیخ زکزاکی نکرده است.

*شاید خواننده این سؤال را در ذهن داشته باشد که اصلا مگر این مسائل در حیطه‌ی کاری وزارت امور خارجه هست یا نه؟ و مثلا ظریف نهایتا چه کار می‌تواند بکند؟

??این دسته از مخاطبان را باید به آخرین مذاکرات ایران و 5+1 پیش از بیست و هفتم دی‌ماه 94 (روز اجرایی شدن برجام) ارجاع داد که طی آن ناگهان خبر آزادی یک جاسوس حرفه‌ای با نام جیسون رضاییان اعلام شد. ناظران سیاسی، آزادی جیسون رضاییان در 26 دی‌ماه درست یک روز قبل از قرائت بیانیه نهایی ظریف و موگرینی را بی‌ارتباط با اصل #بده و #بستان ندانسته‌اند.

*آزادی یک جاسوس حرفه‌ای وابسته به سرویس‌های سیاسی آمریکا آنقدر برای دیپلمات‌های دولت یازدهم #اهمیت داشته که حتی اظهارنظر شفاهی درباره آزادی شیخ زکزاکی، نه!

??دولت یازدهم که امتیاز بزرگ بهره‌گیری از جنبش عدم تعهد را با برقراری ارتباط با چند کشور بداخلاق و حامی تروریسم #معاوضه کرده بود، پس از برکناری امیر عبداللهیان معاون عربی-آفریقایی وزارت امور خارجه و ارسال چراغ سبز به کارگروه مالی FATF که نهایتا باید تعریف غربی-عربی-عبری از تروریسم را بپذیرد و عدم پیگیری فاجعه منا و بی‌محلی به #انقلابیون_بحرینی، حالا به طور علنی و آشکار چشم خود را بر روی خمینی‌چی‌های نیجریه بسته و از گفتن حتی یک جمله #معترضه نیز خودداری کرده است.

*دیپلمات‌هایی که بیشتر از مسئولان کشورهای اروپایی، اقدامات انتحاری-تروریستی در بروکسل، پاریس و حمله مشکوک ارولاندو و مونیخ را محکوم کرده‌اند

*طبیعی است نتوانند نسبت به وضعیت مسلمانان نیجریه و سایر کشورهای مظلوم آفریقایی اقدام مثبتی انجام دهند.

*انفعال_دیپلمات_های_ایرانی #شیخ_زکزاکی #رهبر_خمینیون