سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرباز ولایت

نظر

 



به گزارش رامندخبر، سرهنگ کامبیز اسماعیلی گفت این بدافزار از نوع تروجان ، اخیرا در خارج از کشور به خصوص روسیه فعال شده است اما امکان نفوذ آن به ایران هم وجود دارد . رئیس پلیس فتا استان کرمان درباره نحوه کار این بدافزار افزود: این تروجان ابتدا پیامکی را برای کاربر ارسال می‌کند که […]

رتبه‌دهی

index

به گزارش رامندخبر،


سرهنگ کامبیز اسماعیلی گفت این بدافزار از نوع تروجان ، اخیرا در خارج از کشور به خصوص روسیه فعال شده است اما امکان نفوذ آن به ایران هم وجود دارد .

رئیس پلیس فتا استان کرمان درباره نحوه کار این بدافزار افزود: این تروجان ابتدا پیامکی را برای کاربر ارسال می‌کند که در ان نام صاحب تلفن همراه قید شده و حاوی یک لینک است و زمانی که کاربر بر روی این لینک کلیک می ‌کند، نرم‌ افزار به‌ صورت خودکار روی تلفن همراه دانلود می‌شود و در پایان پیامی نمایش داده می ‌شود که کاربر هیچ راهی جز تائید آن ندارد .

سرهنگ اسماعیلی گفت : با تائید این پیام، کاربر به تروجان اجازه دسترسی به تمام بخشهای تلفن همراه را می‌دهد و تروجان در اولین اتصال، همه اطلاعات ‌ تلفن همراه قربانی را برای سرورهای فرماندهی و کنترل هکرها ارسال می کند و اگر در تلفن همراه قربانی نرم‌افزار بانکی مانند “موبایل بانک” بیابد ، موجودی حساب بانکی کاربر را به حساب دیگری منتقل می‌ کند.

رئیس پلیس فتا کرمان افزود: زمانی که حساب کاربر تخلیه شد، بانک نتیجه‌ی برداشت حساب را در قالب یک پیامک برای کاربر ارسال می‌کند اما تروجان این پیامک را قبل از رسیدن به کاربر پاک می‌کند به ‌این ‌ترتیب، کاربر از طریق پیامک هم متوجه برداشت پول از حساب خود نمیشود .

وی با اشاره به اینکه این تروجان تاکنون حساب‌های بانکی زیادی را در خارج از کشور مخصوصا روسیه تخلیه کرده است گفت سازمانهای امنیتی معتقدند هکرها در حال ارتقای این تروجان هستند و در آینده نزدیک احتمالا این قابلیت را به آن میدهند که حتی بدون تائید کاربر روی تلفنهای همراه نصب شود.

رئیس پلیس فتا کرمان افزود: همه کاربرانی که با سیستمهای اینترنت سروکار دارند باید مراقب نفوذ هکرها و سارقان اینترنتی باشند و تا حد امکان اطلاعات مهم و بانکی خود را در سیستمهای متصل به اینترنت نگهداری نکنند و هنگام دریافت پیامکهای مشکوک و به خصوص پیامکهای دارای لینکهای ناشناس احتیاط کنند.