درحالیکه این واژه در اصطلاح چالهمیدانیاش به افرادی اطلاق میشود که دارای هوش و عقل پایینی هستند اما معنای اصلی این کلمه غلظت، ضخامت و درشتی است . در بسیاری از عبارات و اشعار، لغاتی چون «لیث»، «زبر» و «غضنفر» که تمامشان به معنای شیر شجاع میباشد، جهت توصیف وجود مبارک امام علی (ع) به کار گرفتهشده و یکی از القاب معروف حضرت امیرالمؤمنین (ع) است.
متأسفانه این نوع استفاده چالهمیدانی از واژه غضنفر درحالیکه توسط این روزنامه زنجیرهای مورداستفاده قرارگرفته شده است که بسیاری از معنای واقعی آن خبردارند و به نظر نمیرسد که مسئولان این روزنامه که باید از سطح بالایی از فرهنگ و سواد برخوردار باشند از چنین موضوعی بیخبر باشند اما اینکه چطور از این واژه به این صورت استفاده کردهاند، هنوزی پاسخی بدان ندادهاند.
این درحالیکه است که روزنامهها که جایگاه فرهنگ مکتوب و رسمی کشور رادارند بایستی در جهت بهکارگیری کلمات و اصطلاحات مراقبتهای مقتضی را انجام دهند چراکه ممکن است در ترویج نامألوف اصطلاحات و انحراف فرهنگی و ادبی نقش داشته باشند.
چه اینکه در مورد پیشآمده برخی از باورهای دینی نیز با به کار بردن سخره آمیز یک کلمه مورد هتک حرمت قرارگرفته است و به نظر میرسد نشریه مربوطه ضمن عذرخواهی از به کار بردن چنین اصطلاحی بنا بر اخلاق و وظیفه حرفهای هر چه زودتر نسبت به تصحیح آن اقدام لازم را انجام دهد.