سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرباز ولایت

نظر
عکس سلفی به نمادی برای این که من با چه کسانی عکس انداخته ام، کجا رفته ام و چه کاری انجام داده ام تبدیل شده است، شاید از این طریق به تعداد لایک‌هایم در دنیای مجازی اضافه شود.
گروه فضای مجازی مشرق- به تازگی کمپینی در فضای مجازی راه اندازی شده است که بازدید کنندگان آن یکدیگر را به سلفی زشت دعوت می کنند. عکس سلفی، سلیقه‌ای است که با گرفتن آن، شخص به نوعی به ابراز وجود شخصیتی می‌پردازد.این روزها بسیاری از شبکه‌های اجتماعی،محیط مناسبی برای انتشار سلفی‌های این افراد به شمار می‌روند.

دکتر افسانه نیک راد روانشناس در خصوص عکس های سلفی و کمپین هایی با این موضوع در شبکه های اجتماعی گفت: کاربران اینگونه شبکه ها وقتی به دنبال تنوع و جلب توجه هستند دست به هر کاری دست می زنند، از آرایش های عجیب تا مدل موهای خاص و حتی ژست های منحصر به فرد،آن ها به دنبال نگاه های بیشتری نسبت به خود هستند.




وی ادامه داد: ریشه ی این حرکت از آن جایی نشات می گیرد که این افراد دچار کمبود توجه و محبت هستند و با پوشش های نامناسب و یا مدل های خاص به جبران و ارضا کمبودشان دست می زنند و سعی برتائید رفتار خود با استفاده از این روش هستند.

وی گفت: این نوع رفتار ها نشانه ی نوعی اعتراض است. اعتراض به اینکه من هستم و من را نمی بینید، من خواهان چیزهای هستم که در شرایط فعلی به دست نمی آورم که این اعتراض مجددا ریشه در کمبود محبت و توجه فرد دارد و صرفا برای جلب توجه است.

نیک راد افزود: اکثر مردم و کاربران عکس های خود را با بهترین فیگور ها در حالت های زیبا می گیرند و آن عده ای که خلاف عرف حرکت می کنند به دنبال جلب توجه هستند و گاها به مشکلات شخصیتی مبتلا هستند.

این افراد به دنبال نگاه ها ی دیگران نسبت به خود هستند و هر چه این نگاه ها تعجب برانگیز تر باشد لذت بخش تر است و خوشایند این افراد است.




وی در پایان خاطر نشان کرد: جوانان هیجان طلب هستند و دوست دارند هیجانات را دنبال کنند، حال اگر بخواهیم کمتر شاهد این رفتارها باشیم باید روی ذات انسان ها کار کنیم ورفتارهای مثبتشان را تقویت کنیم و نسبت به رفتارهای بد بی اعتنا باشیم و سعی کنیم هیجان طلبی هایشان را به سمت مثبت سوق دهیم و به آنها هویت و شخصیت دهیم تا به دنبال آن این رفتار ها کمتر دیده شود.